Digitaaliset markkinapaikat ovat nykypäivää

Kirjoittanut Milja Reiman, 24.5.2019

Uusasiakashankinta on yrityksen elinehto. Yritys menestyy vain, jos uusasiakashankinta onnistuu ja on jatkuvaa. Markkinoinnin voimavarat ovat rajalliset, eikä niitä kannata heittää hukkaan investoimalla sinne tänne tai liian laajaan kohderyhmään. Nykypäivänä asiakashankinta on digitalisoitunut ja asiakashankintaa voidaan tukea monella tapaa. Se ei välttämättä tarkoita, että markkinointibudjettia pitäisi kasvattaa huimasti ja palkata lisää työvoimaa yrityksen myyntitiimiin.

 

Pysy mukana muuttuvassa maailmassa

 Uudet digitaaliset mahdollisuudet avaavat jatkuvasti uusia ovia, joiden potentiaalia moni B2B yritys ei ole vielä huomannut ollenkaan.

Kuluttajien ostokäyttäytyminen on muuttunut merkittävästi viime vuosina, ja digitaalinen asiakashankinta on nykypäivänä välttämätöntä yritykselle. Kuluttajat etsivät itse tietoa ja tekevät ostoksia verkkokaupassa. Digitaalinen markkinointi netissä on helppoa, ja pienilläkin toimenpiteillä voidaan saavuttaa helposti laaja käyttäjäkunta. Kohderyhmää voidaan tavoittaa entistä halvemmalla. Yksi yritysten merkittävimmistä kilpailukeinoista onkin käyttää asiakashankinnassaan erilaisia markkinapaikkoja.

 

Markkinapaikkojen suosio kasvussa

Lähivuosina yritysten välisestä kaupankäynnistä markkinapaikkojen avulla on tulossa tärkeämpi kaupankäyntitapa, kun aikaisemmin luultiin. Verkossa ostaja löytää kaikki potentiaaliset myyjät paljon nopeammin ja helpommin kuin aikaisemmin.

Nykypäivänä avainasemassa on oikea ajoitus. Työelämä ja siihen liittyvät päätökset ovat nykyään nopeatempoisia, eikä potentiaalisten asiakkaiden huomiota ole helppo kiinnittää. On tärkeää osata olla oikealla paikalla silloin, kun asiakas itse etsii tietoa eikä pommittaa häntä mainoksilla silloin kun asiakas ei ole ostoaikeissa.

B2Bmarket.fi on markkinapaikka suomalaisille yrityksille, josta kaikki liiketoimintatarpeet löytyvät yhdestä osoitteesta. Asiakashankinta kustantaa yritykselle todella paljon ottaen huomioon kaikki työtunnit ja mainonnan. B2Bmarket.fi tarjoaa yrityksille näkyvyyttä ja mahdollisuuden hankkia helposti uusia asiakkaita ilman perinteisen mainonnan kustannuksia. Myös kuluttajien ostokokemus helpottuu, kun he voivat ostaa kaiken haluamansa yhden palvelun kautta. Digitalisoimalla kaupankäyntiäsi pysyt mukana kehityksessä, ja parannat yrityksesi kilpailukykyä lisämyymällä palveluitasi myös markkinapaikoilla.

Mitä olet mieltä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *